Zaradi cenovne privlačnosti vstopnic, daljše sezone in zanimivosti objekta letos pričakujemo še več obiskovalcev kot prejšnja leta. Pester bo tudi program raznih aktivnosti za mlade, ki se bo odvijal na bazenu. Z vsemi dejavnostmi želimo omogočiti obiskovalcem preživljanje aktivnega prostega časa, združevanje športa in zabave, možnost druženja, spoznavanja novih ljudi, nastanka novih prijateljstev in s tem poživiti poletno dogajanje. Nekaj programa bo soustvarjennega tudi z lokalnimi društvi in organizacijami, tako da se bo za vsakogar našlo nekaj.

Tedensko bomo izvajali aktivnosti, kot so:

  • nočno kopanje; ko se stemni, bomo prižgali reflektorje in ob prisotnosti reševalca iz vode omogočili gostom kopanje do 23. ure.
  • aerobika; z izkušenimi vaditelji aerobike bomo gostom omogočili zabaven, moderen in zdrav način rekreacije.
  • jutranja telovadba za starejše občane; ker s plavanjem razgibamo celo telo, bomo starejšim občanom vsak dan omogočili cenejšo vstopnico za dopoldansko telovadbo v vodi med 10. in 12. uro.
  • športno praznovanje rojstnih dni; za zaključene skupine otrok bomo pripravili atraktivne igre in pogostitev ter jim tako olepšali njihov praznik.
  • rekreacija v vodi; raznim organiziranim skupinam bomo omogočili rezervacijo termina in izvajanje aktivnosti v vodi (vaterpolo, vodna košarka, vodni boj med dvema ognjema).
  • tematski dnevi; masažni, mednarodni, eko dan…

 

Otroški park:

V okolici malega bazena je postavljen otroški park, kjer se  lahko najmlajši ob spremstvu staršev zabavajo na igralih v vodi in ob njej. Tako tudi oni izkusijo popolno poletno zabavo.

Torej, vabljeni vsi, ki ste željni dobre zabave na Bazen Brestanica. Vabimo vas tudi, da se nam pridružite na našem Facebook in Instagram profilu, kjer vas bomo redno obveščali o vseh zanimivih dogodkih, ki se bodo dogajali na tem prostoru.


Pišite nam

Kje smo

Instagram

ŠRC – Brestanica, Mladinski center Krško
Od pon. do pet. 8:00 do 18:00

Kontakt

logo