MOŽNOSTI ZA SODELOVANJE

Velik logo na bazenskem dnu: Ena izmed večjih letošnjih novosti je oglaševanje na bazenskem dnu. Tovrstno oglaševanje je močno prisotno in zelo popularno na kopaliških objektih po celem svetu, zato smo se tudi mi odločili, da vam ponudimo to ekskluzivno mesto za vašo izpostavitev. (1000 €)

Transparent na vidnem mestu (celotno sezono): Okoli bazenskega kompleksa je visoka ograja, kamor se lahko izobesijo transparenti. Le-ti so vidni vsakemu obiskovalcu. (400 €) Transparent na vidnem mestu (1 mesec): Vaš transparent bo izobešen na zgoraj omenjenem mestu 1 mesec. (200 €)

Stranice kabin za preoblačenje: Postavili bomo lične kabine, kjer se bodo lahko obiskovalci preoblačili. Stranice kabin bodo na voljo oglaševalcem, da izpostavijo svojo dejavnost. (250 €)

Celotna kabina za preoblačenje: Če želite vašo dejavnost, storitev ali produkt izpostaviti še bolj, kot pa samo na eni stranici, je celotna kabina za preoblačenje odlična rešitev za to. (500 €) Zastava z vašim logotipom: Lične kvalitetne zastave (beach flag) bomo opremili z vašim logotipom. Vaša zastava bo stala na manjšem hribčku, ki je označen na skici bazena. (300 €)

Individualne predstavitve produktov: Prostori športnega kompleksa na Bazenu Brestanica so primerni za individualne predstavitve vaših produktov: avtomobili, očala, športna oprema, kozmetika,... Vrednost takega načina sodelovanja je odvisen od lokacije in obsega pokritosti prostora izvajanja aktivnosti, dolžine izvaja aktivnosti in je po dogovoru. (Po dogovoru)

Jumbo plakatna površina na kopališkem kompleksu (1 mesec): Letošnja novost na bazenskem kompleksu bosta dva velika jumbo panoja, ki bosta vse obiskovalce nagovarjala z vašo ponudbo. Prednost takšnih plakatnih površin v primerjavi s tistimi, ki so postavljeni ob prometnih cestah je časovna obstojnost vašega oglasa. Potencialna stranka, ki opazi jumbo ob cesti ima približno 2 sekundi časa, da vas opazi in sprejme. Čas na površinah kjer se zadržujejo se bistveno poveča, površine pa bodo vidne tako iz kopališkega dela kompleksa, kakor tudi iz gostinskega dela. (300 € /mesec)

Logotip na majicah personala: Poskrbeli bomo za enotno uniformiranost vseh zaposlenih na bazenu, saj s tem dosežemo večjo čustveno zavedanost za profesionalizem storitve. To je odlično mesto za vaš oglas, saj se skozi dan zgodi veliko število interakcij med osebjem in gosti. (150 €)

Table na sanitarnem objektu: Na objektu s toaletami, garderobami in strojnico vam izpostavitev vašega podjetja nudimo na štirih površinah, dimenzij 2,5 metra x 1,5 metra, ki so vidne iz celotnega kopališkega kompleksa. (500 €)

 

PAKETI VSTOPNIC

Nudimo vam izjemno priložnost za vaše zaposlene in njihove družine, člane organizacij, člane sindikatov in raznih športno kulturnih društev, za nakup paketov vstopnic po izjemni ceni.

PAKET 100 >

PAKET 200 >

PAKET 500 >

PAKET 1000 >

3,9 €

3,5 €

3,1€

2,8€

 

Za dodatne informacije oz. če imate morda svoje kombinacije pokrivanja medijskega prostora na bazenu Brestanica smo vam na voljo na tel. številki 040 745 751 ali na internetnem naslovu info@bazenbrestanica.si


Pišite nam

Kje smo

Instagram

ŠRC – Brestanica, Mladinski center Krško
Od pon. do pet. 8:00 do 18:00

Kontakt

logo