Športno rekreacijski center Bazen Brestanica bo ponovno obratoval s polno močjo.

Objekt je v letu 2017 pridobil nekaj novih posodobitev, predvsem logističnih. Tako bo sedaj do bazena peljala nova cesta iz novo izgrajenega rondoja Brestanica - Armeško - Senovo, vsem obiskovalcem pa bo na voljo novo izgrajeno parkirišče.

S tako urejenim športnim kompleksom bodo nedvomno pridobile vse generacije iz Posavske regije, pa tudi širše okolice, ki želijo kvalitetno preživeti prosti čas.

Najmlajšim in njihovim staršem je namenjen mali bazen ter njegova okolica, kjer bodo postavljena varna otroška igrala. Tako se bodo otroci brezskrbno igrali pod skrbnim očesom staršev.

Veliki bazen je namenjen vsem generacijam. Za malce slabše plavalce je primeren plitvejši del, mojstri plavanja se bodo osvežili v globljem delu bazena.

Že v preteklosti je bil Bazen Brestanica znan po prijetnem in sproščenem vzdušju, kjer je bila vodilna energija sinergija vseh generacij. Objekt bo ponovno privabil tako redne obiskovalce kot tudi nove v še večjem številu, kateri bodo prostoru dali posebno energijo.

V bazenski kompleks je vmeščen moderno opremljen bar z največjo teraso na prostem v Posavju. V njem bodo obiskovalcem ponujeni različni osvežilni napitki, prigrizki, sladoledi,... To je tudi prostor, kjer bomo v večernih urah organizirali številne zabave.

Zaradi cenovne privlačnosti vstopnic in zanimivosti prenovljenega objekta letos pričakujemo približno 25.000 obiskovalcev. Pester bo tudi program raznih aktivnosti za mlade, ki se bo odvijal na kompleksu. Z vsemi dejavnostmi želimo torej omogočiti obiskovalcem preživljanje aktivnega prostega časa, združevanje športa in zabave, možnost druženja, spoznavanja novih ljudi, nastanka novih prijateljstev in s tem poživiti poletno dogajanje.


Pišite nam

Kje smo

Instagram

ŠRC – Brestanica, Mladinski center Krško
Od pon. do pet. 8:00 do 18:00

Kontakt

logo